Jorginho

 Bio Jorginho Paunussa  Jorginho Paunussa is geboren in Zeist, maar voelde zich al snel thuis in het bruisende Amsterdam. Jorginho heeft Reclame Vormgeving gestudeerd en is vanaf zijn 19e werkzaam geweest als etaleur bij verschillende modebedrijvenJorginho's muzikale achtergrond is zeer divers. Vanaf jongs af aan was hij bezig met muziek.  Heeft genoten van een twee jarige opleiding op de Lion King Academy. Jorginho zong als backingvocalist bij Leona Phillipo(winnares Voice of Holland 2012/2013), Sharon Kips (x-factor), Linda Wagemakers, Pearl Jozefzoon, Wouter Hamel en zingt tevens in  de Miracle City Singers en Gospel Flavor. Tevens heeft Jorginho getourd als een van de castleden van de Teatherproductie Jeans 21 en  The Soul of Motown II, III en IV en heeft net een Spaanse clubtour achter de rug met de soul en Disco groep Timeless.

Jorginho's grootste passie is Muziek! Als Singer-songwriter schrijft hij zijn eigen nummers die hij hopelijk volgend jaar op een album kan zetten.Daarnaast houdt hij van  reizen, zijn familie en vrienden en is hij zeer creatief op vele vlakken.

De grote liefde die Jorginho koestert voor muziek gaat gepaard met de liefde die hij beleeft vanuit zijn geloof. Hij zingt niets liever dan gospel, dat hij ervaart als de basis van zijn bestaan. Een manier van leven, dat net iets extra's geeft.